Wuhan Lead Laser Co., Ltd.

De Laserco. van het Wuhanlood, Ltd is een professionele fabrikant en een leverancier voor diverse lasermachines

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Wuhan Lead Laser Co., Ltd.

Certificaten
China Wuhan Lead Laser Co., Ltd. certificaten
China Wuhan Lead Laser Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Wuhan Lead Laser Co., Ltd.

1 2 3 4
Wuhan Lead Laser Co., Ltd. Wuhan Lead Laser Co., Ltd. Wuhan Lead Laser Co., Ltd. Wuhan Lead Laser Co., Ltd.
Office Corner meeting room company building workroom

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : Loodlaser
Aantal werknemers : 300~500
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 60% - 70%

De Laserco. van het Wuhanlood, Ltd is een high-tech bedrijf dat in de Opticavallei wordt gevestigd van China, Wuhan. Het is een professionele fabrikant voor het diverse laser toegepaste materiaal en het onderzoek van de laserverwerking, ontwikkelt zich, produceert en verkoop onder het beroemde laserprofessor leiden.

 

Hoofdproducten:

1. Laser die machinereeks merken (de gepompte laser van YAG SSLE diode machine merken, Co2-lasergravure & snijmachine, vezellaser die machine, speciaal toegepast lasermateriaal merken voor combinatie van diverse laser en machineautomatisering).

2. De machinereeks van de lasercodage (online groene laser subsurface gravure & van de oppervlaktecodage machine-- Internationaal initiatief voor het uitvindingsoctrooi, de online Co2-het vliegen machine-codage van de lasercodage op diverse niet-metalen verpakkingsmaterialen, de online machine-codage van de vezelcodage op diverse niet-metalen en metaalverpakkingsmaterialen).

3. De machinereeks van de laser subsurface gravure (mini gepersonaliseerde 3D subsurface de gravuremachine van de portretlaser, 3D subsurface de gravuresysteem van de portretlaser dat direct van 2D normale foto, machine van de de laser subsurface gravure van het grote schaalkristal, machine van de de laser subsurface gravure wordt overgebracht van het grote schaalglas, multi subsurface de gravuremachine van de hoofdenlaser etc.).

4. Speciaal toegepast lasermateriaal voor zonnecellen en andere verschillende industrials.

5. De levering en realiseert de integratieregelingen voor van de lasercodage en Logistiek het Systeem van Beheersinformatieservices voor anti-vervalst code en netnummer.

 

Onze producten van de bedrijfreeks bezitten vele uitvindingsoctrooien en gebruiksmodeloctrooien, over de hele wereld uitgevoerd naar meer dan 30 landen en maak ook een bepaald deel van binnenlandse markt uit.

 

Met het geloof van „Innovatieve Eenheid die, Hardworking, Pragmatisch,“, op het principe van „Beroeps aandringen, Kwaliteit, de Dienst“, Wuhan-doet Co. van de Loodlaser, Ltd zijn beste de de bovenste laagjeproducten en dienst voor elke cliënt verlenen.

Contactgegevens
Wuhan Lead Laser Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Collins Zhang

Tel.: 0086-27-87002445

Fax: 86-27-87531579

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)